Drept mărțișor SAI Carpatica AM vă oferă un nou fond de investiții publicat în Știri și analize | Tag-uri: , , , ,

SAI Carpatica Asset Management îşi completează gama de produse cu un nou fond – FDI Carpatica Obligaţiuni. Fiind un fond cu risc scăzut, produsul se adresează consumatorilor prudenţi, care doresc conservarea capitalului, însă poate fi şi o variantă de expectativă pentru cunoscătorii pieţei de capital.

Activele fondului vor fi orientate preponderent spre instrumente cu venit fix, respectiv depozite bancare, obligaţiuni municipale şi corporative, titluri de stat, etc.,  plasamentele în acţiuni neregăsindu-se printre investiţiile fondului. Din acest motiv, fondul reprezintă o tranziţie de la forma clasică de economisire sub forma depozitelor bancare, spre „lumea” fondurilor de investiţii, în condiţii reduse de risc. Subscrierile, precum şi documentele fondului, se pot solicita la orice unitate a Băncii Comerciale Carpatica.

„FDI Carpatica Obligaţiuni este un instrument eficient de cash management, luând în considerare faptul că cererile de răscumpărare vor fi onorate în următoarea zi lucrătoare. Astfel, investitorul va primi un câştig proporţional cu perioada în care banii au fost investiţi în fond. Întrucât nu se percep comisioane de subscriere şi răscumpărare, investitorul va primi întotdeauna o sumă mai mare decât cea depusă iniţial.” a declarat Alexandra Neamţu, director general al SAI Carpatica AM.

SAI Carpatica AM a continuat şi pentru acest fond Programul Prestabilit de Subscrieri, un program special de investiţii care se adresează celor ce doresc să dobândească o consecvenţă şi disciplină financiară. Programul vine în întâmpinarea dorinţelor unor persoane de a investi lunar o sumă redusă de bani. După o perioadă de investire de minim un an, SAI Carpatica AM recompensează investitorii cu un premiu sub formă de unităţi de fond, proporţional cu suma minimă investită. „Am continuat programul prestabilit de subscrieri şi în cazul FDI Carpatica Obligaţiuni pentru că el se bucură de un mare succes la celelalte fonduri, mai ales în rândul persoanelor tinere, nou angajate. El face economisirea/investiţia accesibilă oricui, întrucât pot fi plasate sume de bani pornind de la 100 lei.” afirmă Alexandra Neamţu.

Totodată, pentru a contribui la dezvoltarea autocontrolului financiar, dar şi la dobândirea siguranţei financiare a investitorilor, SAI Carpatica AM administrează platforma CreativCuBanii.ro, platforma adresată celor care doresc să descifreze puzzle-ul lumii financiare, celor care doresc să îşi schimbe obiceiurile financiare sau celor care vor să obţină mai mult de la banii lor. „Prin CreativCuBanii.ro vrem ca oamenii să afle că există şi alte soluţii financiare prin care pot să îşi sporească veniturile, uşor de accesat şi să îi facem conştienţi de faptul că bunăstarea lor financiară stă în propriile mâini” a subliniat Alexandra Neamţu.

 

Comentarii nu sunt permise.